Høreapparater er ekstremt vigtige i sociale aktiviteter

87,7% af dem der bruger høreapparat siger, at deres høreapparat er vigtigt når de deltager i sociale aktiviteter. Helt op til 71% siger at deres høreapparat er ekstremt vigtige. Dette er resultaterne af en online rundspørge foretaget i foråret 2010, af organisationen Hear-It, blandt høreapparatbrugere. Brugerne blev også spurgt om hvor nyttige deres høreapparater under sociale aktiviteter. 51,1% svarede at deres høreapparater var ekstremt nyttige, mens 28,9% svarede at de var noget nyttige. To ud af tre syntes det var lettere at deltage i sociale aktiviteter når de brugte høreapparater, samt at de var mere tilbøjelige til at deltage i sociale aktiviteter, end før de fik høreapparat. "Vores undersøgelse viser klart, at brugerne mener at deres høreapparater gør en stor forskel og at de er mere villige til at deltage i sociale aktiviteter, samt at det er lettere at deltage når de bruger høreapparat," siger generalsekretær Kim Ruberg. "At deltage i sociale aktiviteter med vores familie, venner og kolleger er en ekstremt vigtig del af vores liv, og meget vigtigt for vores velvære, så jeg kan kun anbefale alle med et mærkbart høretab at bruge høreapparat for at øge deres livskvalitet," siger Kim Ruberg.

Om undersøgelsen

Mere end trehundrede høreapparatbrugere fra hele verden deltog i undersøgelsen og svarede på spørgsmål omkring deres oplevelser og brug af høreapparater. De svarede på et spørgeskema online på www.hear-it.org.

Om Hear-It AISBL

Hear-It AISBL er en international non-profit- og non-kommerciel organisation. Målet for Hear-It AISBL er at samle, bearbejde og udbrede relevant information om høretab og dets menneskelige og socioøkonomiske konsekvenser.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder