Sony lancerer Xperia Ear Hearable på Mobile World Congress

Mens en stor del af høreapparatindustrien havde fokus på rygterne om, at Samsung ville præsentere deres PSAP (Personal Sound Amplifying Product) eller høreapparat, Samsungs Earcle, på dette års Mobile World Congress (MWC), var det i stedet Sony, som på kongressen annoncerede, at de officielt var inde på høreapparatmarkedet med lanceringen af deres nye Xperia Ear enhed.

Ear er en del af Xperia familien, som, ifølge Sony, har fokus på at være meget personlige og "intelligente produkter, der vil berige hverdagen.”

Så hvad kan Ear?

I en af flere populære indlæg sidste år om emnet Hearables på Hearing Economics, blev Sony nævnt blandt de virksomheder, der udvikler en form for Hearable. Ifølge selskabets pressemeddelelse, er Ear ikke beregnet til at fungere som en PSAP eller en lydforstærker, men snarere skal bruges som en virtuel personlig assistent, som auditivt giver brugeren oplysninger om vejr, kalender osv. Enheden vil reagere på verbale kommandoer, så brugeren kan ringe op, diktere beskeder, udføre web søgninger og meget andet, imens man opererer håndfrit. Ear vil være på det amerikanske marked fra sommer, men vi har her på redaktionen ikke kunnet få listet en pris ud af Sony.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder