Kom og vær en del af Det Gode Liv!

De fleste er vel enige om, at livskvalitet handler om at være aktiv, uafhængig og have tætte bånd med familie og venner. Og nok så væsentligt – at livet har kvalitetsindhold. Men hvordan sørger man for undgå at dagligdagens trummerum tager over, og livskvaliteten daler? Livskvalitet handler også om at holde alle sine sanser i optimal form – uanset hvor gammel man er. Danske Seniorer og HørNu ønsker at inspirere dig til at holde alle sanserne i topform. Så glæd dig til en god aften, hvor du får forkælet dine sanser. Onsdag den 13. januar kl 15 slår Danske Seniorer og HørNu dørene op i den smukke Klærkesal på Nørrebro i København til 3 timers herlig og eftertænksom underholdning, hvor Det Gode Liv er omdrejningspunktet.

Tag en bid af Italien

Denne vinter eftermiddag og aften skal vi nyde vin, delikatesser, snacks og små lækkerier fra La Rocca. Måske kender du allerede den hyggelige italienske restaurant fra det hyggelige Nansensgadekvarter på Indre Nørrebro. La Rocca er italiensk til fingerspidserne, hvor deres italienske kokke tilbereder med friske råvarer. Hver aften fremtryller de en Menu-Surprise, mens vores tilsvarende italienske tjenere diskret sørger for en stemningsfuld oplevelse. Og det er netop disse talentfulde kokke, som vi skal have smagsprøver fra.

Flyv ind i et smukt musikalsk univers

Peter Hougaard og Louise Hyrup giver os mulighed for at flyve væk fra vintermørket og svinde ind i deres skønne musikalske univers. Peter Hougaard er konservatorieuddannet organist, og har udover sit virke som organist - gennem de seneste 17 år ansat ved Hørsholm Kirke - virket som pianist i et utal af sammenhænge indenfor især underholdnings- og teater/musicalområdet. Siden 2001 har han været pianist i Tivolis Promenadeorkester, og siden 2007 repetitør og keyboardspiller på Nørregadeteatret i Maribo, I 2011 vendte han tilbage til Det Ny Teater (pt. The Sound of Music). Sammen med Louise Hyrup har han udover “det lette” repertoire (Strauss, Lumbye m.fl.) spillet et antal koncerter bl.a med Beethowens sonater på programmet.

Drøm dig til en varm og lys verden

Er du træt af vinterkulden og mørket, så kom og få inspirerende rejsefortællinger fra vores samarbejdspartner indenfor rejser. De vil fortælle om det gode liv udenfor Danmarks grænser.

Bliv klogere om det gode liv

Direktør for Danske Seniorer John Lagoni vil fortælle om sine visioner for et godt liv. En god hørelse hænger nøje sammen med en god livskvalitet i det nære samvær med mennesker, der betyder noget for en. Vi er heldige at Generalsekretær for den europæiske organisation EHIMA kommer med til arrangementet. EHIMA har blandt andet har til formål at oplyse om det værdifulde i at holde hørelsen optimal.

Hvor & Hvornår?

Arrangementet foregår i smukke omgivelser i Klærkesalen på Sct Joseph, Griffenfeldsgade 44, 2200 København N. Dørene åbner kl 15.00, arrangementet begynder kl 15.30 og varer til kl 18.30. Vi har lagt et par pauser ind, hvor det vil være muligt at snakke med alle foredragsholdere og bidragsyder og få information og inspiration til livskvalitet.

Bestil billetter nu!

Billetpris: dkk 150. Medlemspris for Danske Seniorer og HørNu: dkk 100,-. Du kan bestille billetter her: HørNu Telefon 3123 8348 Mail: info@hnmail.dk Danske Seniorer Kulturhjørnet Griffenfeldtsgade 58 Telefon: 3537 2422 Skynd dig at booke en stol til dig og din ven(inde) - der bliver udsolgt!

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder