2
3
3
3:11 onsdag den 29. marts , 2023
  • Få en uforpligtende snak om din hørelse. Ring til os på 31 23 83 84

nyrelidelser

Hørelsen – fundamentet for et godt helbred
Hvorfor er dette vigtigt? [indledning til hver side]
Hørelsen er vigtig! Ikke bare for at kunne høre, men utallige studier fra Danmark og udlandet dokumenterer, at hørelsen hænger sammen med resten af dit helbred. De mange studier, som du kan læse om her på vores hjemmeside, der handler om følgevirkningerne af en ubehandlet hørenedsættelse underbygger vores holdning til at tjekke sin hørelse regelmæssigt. Og mindst én gang om året!

Hvis du ønsker et godt helbred, og sikre dig en høj livskvalitet – så er det essentielt, at din hørelse er god – for der er en direkte sammenhæng mellem en god hørelse og et godt helbred. Vi mener ikke, at der er nogen årsag til ikke at tjekke hørelsen. Vores samarbejdspartnere tjekker din hørelse gratis. De er meget professionelle og de kan endda komme hjem til dig. Så hvad holder dig tilbage? Kontakt os nu, så laver vi en aftale for dig.
Nyrelidelser
Ældre med kroniske nyrelidelser har oftere høretab. Risikoen er ca dobbelt så stor. Ved nyresvigt kan ikke-filtrerede toxiner påvirke nervetråde blandt andet i det indre øre. Både nyresvigt og hørenedsættelse hænger sammen med andre risikofaktorer som diabetes, forhøjet blodtryk og aldring (Medical News Today, 2. oktober 2010).

Seneste Nyheder

KONTAKT OS

Vækstfabrikken Lydens Hus
Gammel Kongevej 11-13
1610 København V

Vil du opdateres om den seneste teknologi og forskning?