Hvad sker der med dit brugte høreapparat?

Af Sofie Andersen

Dine brugte høreapparater hjælper et andet menneske med at høre et eller andet sted i verden. HørNu sætter pris på, at du hjælper os med at hjælpe andre med at høre bedre. Vi tænker, at det nok er meget rart at vide, hvad der sker efter, du har afleveret dit brugte høreapparat.

Det første der sker med dine høreapparater er, at HørNu sender dem videre til vores partner i non-profit programmet ”So the World May Hear” hos Starkey Hearing Foundation. Starkey er en helt essentiel del af, at vi kan sende og udlevere dine brugte høreapparater til personer med nedsat hørelse i den 3. verden. ”Det er temmelig dyrt at køre et program, som det Starkey laver,” fortæller Mikkel Schramm fra HørNu. Alene omkostningerne til at sende de mange apparater, som vi er så heldige at modtage fra hele landet, er store. Den amerikanske høreapparatproducent har valgt at bruge en del af deres overskud på at hjælpe personer i den 3. verden, og det kommer os til gode.”

Det er nemlig ikke så enkelt at hjælpe folk i den 3. verden med at høre bedre. De brugte høreapparater skal testes, rengøres, sendes til den 3. verden, og derefter skal de jo tilpasses, hvilket kræver personale i lokalområdet. Det er med andre ord et kæmpe projekt, som HørNu er blevet en del af.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder