HørNu’s høreklinikker er åbne

Ønsker du at gå ind i 2021 med en bedre hørelse end 2020? Så er alle muligheder åbne for det – ikke engang Covid-19 kan stoppe det! For du kan optimere din hørelse helt som du plejer – også selvom det meste af Danmark er lukket ned. Private høreklinikker ligger i samme gruppe som apoteker, og derfor må klinikkerne holde åbent på helt almindelig vis. I en skrivelse fra Ældre- og Sundhedsministeriet til HørNu skriver ministeriet:
”Butikker der sælger medicinsk udstyr er undtaget for lukning, jf. § 5 stk. 6, i bekendtgørelse nr. 1984 af 16. december 2020, hvoraf fremgår: ”Dagligvarebutikker, apoteker og specialforretninger med medicinsk udstyr må uanset stk. 1, nr. 7, holde åbent for offentligheden.”

Hvordan får jeg taget en høreprøve?

Der er heller ikke de store ændringer på dette felt på trods af covid-19. Du skal dog have et mundbind på, hvis du sidder i venteværelset, og generelt holde afstand og spritte hænder af – helt som du plejer. Hørespecialisten vil desuden beholde sin beskyttelsesskærm på, når du får hjælp til hørelsen.   Har du spørgsmål, hvordan du bedst kan optimere din hørelse eller er usikker på hvordan du skal forholde dig i forhold til høreklinikkerne, så ring til din lokale HørNu klinik eller kontakt HørNu på info@hnmail.dk eller direkte på 3123 8384. Godt Nytår og god Hørelse!

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder