HørNu klinikkernes 10 bud

  1. Klinikken laver en grundig undersøgelse, så HørNu specialisten har et nøjagtigt indblik i, hvordan du hører.
  2. Du har frit valg – klinikken sælger det apparat, der passer til dig, og ikke et mærke, som klinikken skal sælge, fordi den er ejet af producenten.
  3. HørNu specialisten giver sig tid til at sætte dig ordentlig ind i høreapparatets muligheder, og rådgiver dig i høreapparatets funktioner, vedligeholdelse og anvendelse.
  4. Klinikkerne giver dig en uforpligtende prøveperiode, hvor du kan teste høreapparaterne i hjemlige omgivelser, så du sikrer dig, at høreapparaterne passer til dine behov.
  5. HørNu specialisten står til rådighed, hvis du har behov for at få justeret lyden i dine høreapparater.
  6. Klinikkerne giver 4 års garanti på høreapparaterne.
  7. Her er ingen økonomiske overraskelser, så du ved nøjagtigt, hvad du betaler for.
  8. Klinikken skal være uafhængig. Det betyder, at klinikken ikke er ejet af en høreapparatproducent, så du – i samarbejde med HørNu specialisten – kan vælge det apparat, der passer til hørelsen.
  9. Landsdækkende service. HørNu klinikkerne ligger spredt ud over hele Danmark. Er du på ferie eller flytter til en anden del af landet, så kan du altid få gratis service i én af de HørNu Certificerede klinikker.
  10. Garanteret service i 4 år. Hvis den klinik, hvor du har købt apparatet, mod forventning skulle lukke, kan du få serviceret dine høreapparater hos én af de andre HørNu certificerede klinikker.
 

HørNu holder løbende øje med, at klinikken overholder ovenstående, så du kan føle dig tryg.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder