Hørelse til jul

I november 2014 bar en far sin 6-årige datter gennem mængden af ​​ventende patienter på Starkeys afdeling i General Santos på Filippinerne. Pigen, Gabriel, smilede glad i sin fars arme, men på trods af hendes smil så hun træt ud og manglede den udstråling, som et 6-årigt barn normalt har.

Hendes far nærmede sig Bill og Tani Austin (grundlæggerne af Starkey Hearing Foundation) og spurgte: "Er det muligt at give hende høreapparater? Det ville betyde meget for os alle, hvis hun kan høre denne jul, for det kan være hendes sidste med sammen os." Bill spurgte, hvorfor det ville være hendes sidste jul. Hendes far forklarede, at Gabriel led af en hjertesygdom og havde desperat behov for en hjerteoperation for at overleve. Hendes forældre havde forsøgt at give hende al den pleje, hun havde brug for, men de havde ikke penge til at betale for operationen.

Efter at have hørt denne historie vidste ægteparret, at de måtte hjælpe. De tilbød at betale for Gabriels operation, herunder hospitalsudgifter og fly. Hendes far var målløs og kunne ikke tro på den gave Bill og Tani netop havde givet deres familie. Bill Austin smilede blot og svarede: "Vores belønning består i at se hende være sund og rask, når vi kommer tilbage."

Kort efter fik Gabriel en to timer lang hjerteoperation. Operationen var yderst risikabel, men alt gik rigtig godt, og Gabriel smilede kort efter. Starkey var sammen med Gabriel sidste år og hun har det fortsat godt, og har vokset sig større og stærkere. Hendes smil er også blevet klarere! Hun startede skole i juni for første gang, og det er fantastisk, at hun i dag kan høre sine lærere, klassekammerater og familie. Og så kan hun selvfølgelig også høre julen i de næste mange år.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder