Dansk Metal og HørNu indgår samarbejdsaftale

En stor del af Dansk Metals 105.000 medlemmer er udsat for støj på arbejdspladsen, og er dermed i risiko for at få en nedsat hørelse, hvis ikke de er opmærksomme på tilstrækkelige forebyggende foranstaltninger. En ubehandlet hørenedsættelse kan have betydelige følgevirkninger for helbredet og derfor har HørNu og Dansk Metal indgået et samarbejde om at opdage hørenedsættelser og skader blandt medlemmerne af Dansk Metal i tide.

Ubehandlet hørenedsættelse kan have konsekvenser

Forskning viser, at risikoen for at udvikle demens er 5 gange så høj for en person med en ubehandlet kraftig hørenedsættelse i forhold til en normalt hørende. Samtidig viser en anden undersøgelse, at hver 4. person, som tror de hører normalt, faktisk har en hørenedsættelse, hvilket har den konsekvens, at man ikke får tjekket hørelsen. Derudover viser forskning fra Yale University i USA, at der er en relation mellem ubehandlet hørenedsættelse og faldulykker på arbejdspladsen. Vil du vide mere om hørenedsættelse og helbreddet, så klik her  

Samarbejdsaftalen understøtter HørNu's dagsorden

"HørNu har fokus på at sætte hørelsen på danskernes dagsorden og vi håber, at samarbejdet med Dansk Metal vil minde deres medlemmer om at passe på hørelsen, når de befinder sig i støjende omgivelser – både på arbejdspladsen, men også i deres fritid," fortæller Sekretariatschef, Mikkel Schramm.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder