Dansk Hearable i samarbejde med Starkey

I BEGYNDELSEN AF 2016 dannede den amerikanske producent af høreapparater, Starkey Hearing Technologies, et strategisk partnerskaber med den relative nye elektronikvirksomhed, Bragi, med det formål at "revolutionere hørbar og bærbar teknologi".

Dansker bag Bragi

Bragi’s grundlægger, danske Nikolaj Hviid, kunne i 2016 sammen med Chris McCormick, Vice President for Starkey, offentliggøre, at Starkey og Bragi havde fokus på at revolutionere høreapparatbranchen og bringe ny teknologi og nye funktioner til forbrugere og fagfolk indenfor branchen. "Starkey og Bragi har en fælles vision om, at høreapparater og hearables kan give folk mulighed for at kommunikere og forbedre deres muligheder," sagde Nicolaj Hviid. "Partnerskabet mellem de to virksomheder skaber værdi for vores respektive kunder. Bragi's avancerede integration af sensorer giver værdi til høreapparatbrugere, mens Starkeys viden om avanceret lydbehandling udvider Bragis potentiale til at gøre det muligt for folk at udnytte helt ny teknologi indenfor branchen."

Første fælles produkt

Nu kan Bragi og Starkey præsentere deres første fælles produkt. Det nye medlem af Bragi-familien er The Dash Pro, som bliver skræddersyet af Starkey, og kaldes "Verdens første I-øret trådløs Computer", der ifølge Starkey og Bragi giver en unik personlig oplevelse. The Dash Pro er ikke kun hovedtelefoner, høreapparater eller ægte trådløse enheder, men kraftige ørecomputere. Formålet med de nye produkter er at bringe AI (kunstig intelligens) og kognitiv indlæring sammen i et enkelt produkt, og dermed forbedre livskvaliteten for slutbrugeren. Bragi og Starkey har desuden indgået partnerskaber med virksomheder som IBM, BMW og iTranslate, og frugten af dette samarbejde giver brugeren helt nye features.

Her er en liste over alle de features, som du kan forvente med The Dash Pro:

• Stream musik, podcasts og andet via Bluetooth. • Gem op til 1.000 sange og podcasts på 4 GB disk. Dermed kan du undlade at tage din telefon med. • Foretag telefonopkald selv i støjende omgivelser • Efterlad USB-ledningen derhjemme. Produkterne siges at levere op til 5 timers batteri levetid og 30 timer på farten. • Foretag en samtale på flere sprog. Dash Pro er nu kompatibel med iTranslate. • Vær håndfri med Virtual 4-D menuen og få adgang til kernefunktioner gennem dine hovedbevægelser og lydkommandoer. Det betyder på dansk, at du kan styre The Dash Pro ved eksempelvis at nikke eller ryste på hovedet. • Nyd en løbe-, svømme- eller cykeltur med automatisk aktivitetssporing. Enheden genkender aktiviteten, så brugerne kan holde styr på træningsprogrammet uden at trykke på en knap. • Visualiser træning fra Bragi-appen, herunder nuværende præstationer og en detaljeret oversigt over tidligere aktiviteter. • Bliv våd! Dash Pro er vandtæt i op til 1 meters dybde. • Hør, hvad du vil høre. Du vælger selv om du vil lukke lyde udefra af eller om der skal være åbent fra de omgivende lyde. Dash Pro er et spændende produkt inden for høreapparatmarkedet og hearable, og ifølge Starkey har The Dash Pro evnen til at reducere den negative opfattelse af høreapparater og kan dermed være med til at gøre folk mere opmærksomme på at tage deres hørelse alvorligt. Dash Pro kan udformes, så det passer præcist til brugerens ørekanal, hvilket vil give brugeren en optimal isolering og perfekt pasform. Tilpasningen skulle desuden have indflydelse på lydkvaliteten med vægt på klarhed og intet tab af basfrekvenser. Dette kræver et besøg i den lokale høreklinik for at få lavet en afstøbning af din øregang. Produktet er endnu ikke nået til Danmark, men priserne på nettet ligger på 349 USD svarende til ca. 2.300 kroner, og er lige nu tilgængelig på Bragi Shop.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder