Beats Powerbeats Pro

Af Mikkel Schramm

Er du én af dem, der tager høreapparatet ud og sætter Apple’s AirPods i øret i stedet uden at være tilfreds med lyden – så læs videre her! Nogle synes nok, at AirPods ser lidt mærkelige ud, når de sidder i ørerne. Andre føler ikke, at de sidder godt i øret, eller at de lukker for meget af den omgivende støj ind. Måske vil du kunne skrue op eller ned, skifte nummer, besvare telefonen ved at trykke på produktet? Alle dette er gode grunde til ikke at købe AirPods!

Hvis du genkender ovenstående irritationsmomenter, så kan jeg stærkt anbefale de nye Powerbeats Pro. De er baseret på samme teknologi som AirPods 2, og giver dermed den tilsvarende forbindelse med Apple-enheder (iOS og Mac), håndfri Siri-stemmekontrol og langvarig batterilevetid, men har ingen af ​​de førnævnte ulemper fra Airpods.

Men lad mig afsløre det med det samme – der er ulemper ved Powerbeats Pro. Opladeren og prisen. Sammenlignet med den lille AirPods lader, er Powerbeats Pro enorm. Den vil helt sikkert ikke passe i lommen på din nederdel eller kontorbukserne. Og så er det med prisen – 1.990 kroner er dyrt i forhold til AirPods 2, der koster 1.399.

Endelig kabelfri

Vi kan ikke lide ledninger mellem ørerne, og det er på tide, at Powerbeats Pro laver en kabelfri version af Beats populære Powerbeats 3. Men Beats har ikke blot klippet ledningen, der forbinder de to ørepropper. Den Apple-ejede virksomhed re-designede de sportslige trådløse øretelefoner fra bunden og har forbedret komfort og lydkvalitet. I forhold til Powerbeats 3 er Powerbeats Pro mindre og lettere, hvilket er også var nødvendigt, da Powerbeats 3 er noget klumpede at se på. Beats har også ændret udformningen, så de er vinklet og passer bedre i ørerne.

Alle disse forbedringer gør Powerbeats Pro mere behagelige at have i ørerne. Det føles godt, at jeg ikke har et kabel rundt om halsen, og jeg sætter pris på in-ear designet, der sidder dybere i ørerne og hjælper med at holde dem på plads. HørNu hører fra folk, at de har udfordringer med AirPods, der falder ud af ørerne. Personligt har jeg ikke haft dette problem, men med Powerbeats Pro ved jeg, at de bliver siddende takket være ”ørekrogene”. Enig! Ørekrogene er ikke smukt designet, men de føles bedre, end de ser ud. Man skal lige vænne sig til at sætte dem på plads omkring øret, men med lidt øvelse bliver det lettere at sætte dem på.

Den eneste måde du kan styre lydstyrken på AirPods er ved at gøre det på enheden den er tilsluttet (telefonen, iPad’en eller lignende), eller bruger Siri (hvem gør dette?). På Powerbeats Pro er der imidlertid fysiske volumenknapper på begge ørepropper, og trykker du på Beats-logoet kan du spille / pause og aktivere Siri (langt tryk).

Fed lyd

Jeg har aldrig været glad for lydkvaliteten i mine AirPods. Naturligt nok. Størrelse giver ikke meget plads til højtalere, der kan give en ordentlig lyd. Powerbeats Pro er ikke på nogen måde for lydentusiaster, men lyden er mærkbart bedre end AirPods, og ikke kun for bas-tung musik.

Jeg har prøvet at lytte til en række forskellige musikgenrer - alt fra pop til klassisk til hip-hop, og efter min opfattelse er Powerbeats Pro produceret i et bredere lydområde. Musikken lyder varmere og skelner godt mellem de høje og frekvenserne i midten, mens bassen ikke er alt for dominerende, hvilket tidligere har været tilfældet. Lyden i Powerbeats Pro er helt enkelt renere med mindre forvrængning, når lydstyrken skrues op. Da de sidder langt bedre i øret bliver lydkvaliteten heller ikke kompromitteret under træning eller en tur i metroen.

Batterilevetid hele dagen

Batteriets levetid er et andet område, hvor Powerbeats Pro er bedre end AirPods. Jeg får normalt AirPods til at holde ca. fem timer på en enkelt opladning, men Powerbeats holder til omkring ni timers lytning fra en opladning. Som AirPods kan Powerbeats Pro hurtigt oplades. Beats oplyser, at denne "Fast Fuel" opladning med en fem minutters opladning giver dig 1,5 times musikafspilning, mens 15 minutter opladning giver dig 4,5 time. Til sammenligning oplyser Apple, at AirPods giver tre timer med en 15-minutters opladning. Selve Beats opladeren er stor! Faktisk er den næsten fire gange større end AirPods lader, som nok er en af ​​de mindste, der findes på markedet. Det er ikke et problem, hvis du har en rygsæk, pung eller lommer til at stikke den i. Men hvis du kan lide at gå ud med så lidt som muligt i dine lommer, vil du ikke være glad for Beats lader.

Opladningen er ikke et stort problem, hvis du blot bruger Powerbeats Pro, når du skal ud og løbe eller træne, men hvis du tager dem af bagefter, har du intet andet valg end at holde dem i hænderne eller lægger dem i lommerne, hvilket ikke er behageligt.

AirPods eller Powerbeats Pro?

Så AirPods eller Powerbeats Pro? Personligt foretrækker jeg Powerbeats Pro – alene på grund af lyden, længere batterilevetid og betjeningsmulighederne på selve produktet. Når det er sagt, så er 1.990 kroner mange penge, og går du alene efter lyd, så er der mange andre hovedtelefoner, der har langt bedre lyd til samme pris. Men hvis du løber eller træner meget, er Powerbeats Pro det rette produkt.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder