3 gigafede gadgets

SWISS AUDIO: Hi- Wireless Earbuds

Der var et produkt, der i den grad fejede benene væk under mig, og det var disse Hifi Wireless Earbuds fra Swiss Audio. Umiddelbart troede jeg ikke, at de ville kunne byde på mere end andre trådløse høretelefoner, der boomer frem på markedet i øjeblikket. Swiss Audio har en rigtig fin støjdæmpning, rigtig god lyd fra musikken, men endnu en ting: forstærkning! Yes, armene op over hovedet og en lille sejrsdans på stedet! Det var lige sådan et produkt, som jeg tog af sted for at finde. Vi har endelig et rigtig stærkt bud på en god trådløs høretelefon, som også kan bruges med forstærkning, og altså fungere som et simplificeret høreapparat. En af de stærkeste features ved produktet er dog den app, der følger med. Her kan du tilpasse og individualisere lyden i dine høretelefoner. I app’en kan du få lavet en måling på din hørelse, og derefter viser den, om musikken ville lyde bedre for dig, hvis den kompenserer ekstra på områder, hvor du måske har et høretab. Du har også mange muligheder for at justere på frekvensområderne i forstærkningen, og dermed kan du bearbejde lydsignalet lige præcis, som du selv vil have det. Det er en af de bedste apps, som jeg har haft mulighed for at prøve af, og jeg er selvsagt spændt på at se produktet, når det kommer på markedet til februar 2018!

QuietOn earplugs

Siden jeg i foråret skrev om smart-ørepropper, som kunne forbindes til din smartphone og sende zen-lyde eller hvid støj ind i øret hele natten for at sikre søvn uden forstyrrelser, har interessen for alternativer til de gule ørepropper været stor. Desværre har jeg ikke fundet bedre alternativer til sove-propper end de formstøbte man kan få lavet på bestilling. Men jeg fandt dog en rigtig spændende nyhed, som kan løse mange udfordringer med støj. Hvis du arbejder i et åbent kontormiljø, ofte rejser med fly eller tog, eller har svært ved at koncentrere dig, når du arbejder på cafeer eller lignende steder med meget støj, er der nu kommet et par ørepropper, som kan hjælpe. QuietOn har støjreducerende teknologi, der ifølge producenten virker fantastisk godt på de lavfrekvente områ- der, hvor almindelige ørepropper ikke hjælper. Det unikke ved produktet er, at de lukker baggrundslyde som motorstøj, trafikstøj, printere, museklik og tastaturstøj ude. Er du tit på farten, og gør baggrundslydene dig træt i hovedet, så er det altså et super godt produkt til dig. Vi prøvede dem og umiddelbart var støjreduceringen markant og effektiv. Vi har selvfølgelig bestilt et sæt, så inden længe kan vi levere en mere fyldestgørende anmeldelse.

ReSound LiNX 3D

Jeg kan ikke gennemgå højdepunkterne fra IFA uden at nævne de nye produkter fra GN ReSound. Deres nyeste høreløsning LiNX 3D vandt nemlig hele 2 priser under messen. Deres nyeste høreapparater kan knyttes til en app, hvor du både kan justere på lyden selv, men faktisk også kontakte din hørespecialist direkte og få en justering af dine høreapparater. Derefter laver hørespecialisten indstillingen elektronisk og sender den direkte til din app, som så sender indstillingen op i dine høreapparater. Derved har du altid din hørespecialist ”i lommen”, og du behøver dermed ikke tage tid ud af din kalender for at besøge din høreklinik. Udover at vi fik lov til at gå yderligere i dybden med deres nyeste teknik, fik vi også lov til at prøve deres nyeste idé. ReSound har nemlig indgået i et samarbejde med Miele, som nu har gjort det muligt for din tørretumbler at sende en besked til dine høreapparater, når tøjet er tørt. Det er nok ikke noget, der kommer til at blive brugt i hundredvis af hjem i Danmark, men det er med til at gøre høreapparater til et sjovt gadget og ikke blot et hjælpemiddel. IFA17 bød på en masse fascinerende temaer og trends, og gav virkelig stof til eftertanke. Vi ser fremad mod en masse nye spændende produkter, som kan forbindes på kryds og tværs, men samtidig ser vi også en udfordring i at gøre det intuitivt og let at bruge for den enkelte bruger.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder