HørNu i samarbejde med Gjensidige Forsikring

10% introduktionsrabat på dine privatforsikringer. Kun til 30. september 2017!

HørNu tilbyder sammen med Gjensidige Forsikring særlige fordele og gode forsikringer til medlemmer hos HørNu. Samarbejdet omfatter alle typer privatforsikringer, og der et specielt fokus på indboforsikringen, som bl.a. har en udvidet dækning for høreapparater.

Gjensidige er norskejet og et af Nordens største skadeforsikringsselskaber. Gjensidige etablerede sig i Danmark i 2006 og tilbyder forsikringsydelser og -produkter til privat-, erhvervs- og landbrugskunder, samt kommuner og regioner. Gjensidige ønsker at styrke sin position i Danmark og arbejder målrettet på at være det mest kundeorienterede selskab på markedet. HørNu er stolte over at kunne præsentere forsikringer med fordele, som i særlig grad retter sig mod mennesker med hørenedsættelse. Det gælder fx indboforsikringen, som automatisk omfatter en ekstra fordel for dig, som er medlem hos HørNu, hvor du er dækket for alle pludselig skader på hjælpemidler, herunder høreapparater og briller. En anden fordel er, at du kan tegne en ulykkesforsikring, der varer livet ud, efter du er fyldt 70 år. Mange tænker ikke over, at de også har behov for en ulykkesforsikring, når de har forladt arbejdsmarkedet. Gjensidige tilbyder dig en særlig introduktionsrabat på 10%, hvis du tegner dine forsikringer inden den 30. september 2017. Ud over det kan du også opnå 10 % i samlerabat ved køb af 3 rabatgivende forsikringer (hus, indbo, bil, fritidshus, ulykke og ejerskifte). Du kan læse mere om forsikringerne og bestille et online tilbud på gjensidige.dk/hn.

Rejseforsikring

SOMMERFERIEN ER LIGE om hjørnet og det er tid at tænke på rejseforsikring. Gjensidiges rejseforsikring sikrer hele familien på alle familiens ferierejser. Hvis du rejser i EU/EØS lande, skal du huske det blå sygesikringskort, der dækker dig på samme måde som borgerne i det land, du rejser til. Kortet dækker kun behandling og ophold på offentlige sygehuse, men i nogle lande skal du selv betale for fx medicin og ambulancetransport. Vi dækker dig der, hvor det blå kort ikke dækker. Husk både rejseforsikring, pas og det blå kort, når du rejser i EU/EØSlandene. På mange populære rejsemål som fx Spanien og Grækenland er der typisk kun private lægeklinikker og hospitaler. Det betyder, at du selv skal betale for behandling og ophold på et privat hospital, hvis du bliver syg eller kommer til skade og ikke har en rejseforsikring. Din rejseforsikring dækker dig, når det blå kort ikke gør. Det vil sige, at du får dækket dine udgifter til behandling og ophold på private klinikker og hospitaler i udlandet og sikrer dig hjemtransport, hvis det skulle blive nødvendigt. Du tegner rejseforsikringen som et tillæg til din indboforsikring. Du kan vælge mellem dækning i Europa eller hele verden, og om du vil have afbestillingsforsikring med på forsikringen.

Særlige fordele med Gjensidiges rejseforsikring

 • Én rejseforsikring til hele familien
 • Rejseforsikringen dækker hele året, uanset hvor meget I rejser
 • Dækker også skirejser
 • Rejseforsikringsbevis
 • Dækker i 1 måned eller 90 dage efter dit valg

Tre trin får dig sikkert ud og hjem igen

 1. Bestil det blå EU sygesikringskort hos din kommune
 2. Køb en rejseforsikring – den dækker de ting, det blå kort ikke gør
 3. Kontakt SOS International (døgnåbent), hvis uheldet er ude, så guider de dig til den rigtige læge eller hospital

7 gode råd før rejsen

 1. Tag billeder af dit pas og dine billetter, inden du tager af sted på ferie. Sender du billederne til din mail, kan du altid fremvise en kopi, hvis du pludselig mister pas, billet eller visum på rejsen
 2. Bestil et rejseforsikringsbevis hos Gjensidige, hvis du har tegnet rejseforsikring hos os. Det er gratis og indeholder bl.a. telefonnummeret til SOS, som leverer hurtig assistance, hvis du fx kommer til skade, bliver syg eller bliver udsat for tyveri. Du kan ringe til SOS døgnet rundt og få hjælp uanset hvor i verden, du befinder dig
 3. Tjek om din rejseforsikring dækker Europa eller hele verden. Det kan koste en større formue, hvis du bliver syg i USA, og din rejseforsikring kun dækker i EU.
 4. Oplever du tyveri på rejsen, så husk at få en kvittering fra det lokale politi med hjem. Anmeldelsen af tyveriet til dit forsikringsselskab kan sagtens vente, til du kommer hjem.
 5. Dukker bagagen ikke op på ferien inden for 3 timer, kan du få erstatning på stedet. Ring til SOS på 70 10 50 50. Husk at få en ”claims-rapport” fra lufthavnen og gem kvitteringer for dine køb. Du finder erstatningsbeløbene i dine rejseforsikringsbetingelser
 6. Husk en forhåndsgodkendelse, så du er sikker på at være dækket ved sygdom. (En forhånds-vurdering er til dig, der har haft en behandlingskrævende sygdom eller en kronisk lidelse, der har været ustabil inden for de sidste to måneder før afrejsen). Du kan få en forhåndsvurdering ved at gå ind på SOS hjemmeside: sos.eu/da/selvbetjening Med en forhåndsvurdering er du sikker på, at vi også dækker, hvis du får behov for behandling i forhold til denne sygdom. Inden du går i gang med at bestille forhåndsgodkendelsen, skal du have følgende klart: Policenummer, aktuelle rejsedokumenter og evt. indscannede dokumenter fra læge eller hospital som dokumentation.
 7.  Lej aldrig scooter, vandscooter, jetski eller bil uden en ansvarsforsikring! Uanset hvilket motoriseret fartøj du vælger at leje på ferien, skal du altid sikre dig, at der følger en ansvarsforsikring med. Konsekvenserne ved at lave skade på andre eller deres ting – uden en ansvarsforsikring – kan blive en svimlende erstatningssag, som du selv bliver gjort ansvarlig for. Sæt dig derfor aldrig op på et køretøj, hvor udlejeren ikke kan tilbyde dig en ansvarsforsikring.

Den officielle European Health Insurance Card app

Med den nye app har du altid informationerne lige ved hånden, hvis uheldet er ude på ferien. I app'en finder du generel information om det blå kort, nødtelefonnumre, dækkede behandlinger og udgifter, og hvordan man anmoder om refusion.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Seneste Nyheder